Op zoek naar een (bij)baan?

Werken bij A La Carte

Werken Bij

Werken bij A la Carte

Wil jij werken bij de gezelligste horeca gelegenheden, op de leukste evenementen en tofste locaties? Leer je graag nieuwe mensen kennen of wil je samen met je allerbeste vrienden werken? Stop met zoeken, want bij A la Carte kan dit allemaal!

De ene keer sta je bij een groot bedrijfsfeest, dan in een hippe foodtruck en de andere keer bij een groot (internationaal) evenement of op een festival. Voor de horecamedewerker, de hostess, de sitecrew-medewerker of eventmanager; pick and choose your next great job!

A la Carte bied jou de meest afwisselende bijbaan die je kan hebben in de leukste steden van Nederland: Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Tilburg en Rotterdam.

Je mag werken op de dagen en tijden jóu het beste uitkomen op verschillende locaties en daarnaast wordt jouw harde werken ook nog eens beloond met een goed salaris.

Wil jij graag werken bij A la Carte maar heb jij nog geen horeca ervaring? Geen probleem! 

Met onze Hospitality training bladloop jij binnen no-time de sterren van de hemel.

Daarnaast hebben we veel verschillende soorten klussen waarbij een goede werkhouding en een flinke dosis motivatie vaker op nr1 staan dan de ervaring van een horeca-professional!

Why Us?

Enthousiast? Schrijf je in via onderstaande knop!

Bij A la Carte heb ik veel nieuwe vrienden leren kennen waar ik nog dagelijks contact mee heb. Verder is het altijd gezellig op de werkvloer en kan je op elkaar bouwen.

Isabel
Medewerker A La Carte

De afwisseling in opdrachten en taken is wat ik het leukste vind aan werken bij A la Carte: de ene keer sta je gasten te bedienen op een bruiloft en de andere keer ben je keihard aan het werk op Defqon1! 

Siep
Medewerker A La Carte

Via A la Carte heb ik voor leuke en diverse opdrachten mogen werken, waarbij ik veel nieuwe mensen heb leren kennen! Je kan zelf bepalen hoe vaak je wil werken, wat erg fijn is!

Amber
Medewerker A La Carte

De A la Carte app

“Alles geregeld in een app.”

We maken het voor jou nog makkelijker met behulp van onze eigen A la Carte app! In deze app kan je je beschikbaarheid invullen, jezelf inschrijven voor opdrachten en tegelijkertijd je vrienden uitnodigen zodat jullie samen op dat toffe event kunnen staan. Laat je uren direct na je dienst aftekenen in de app en zie na de wekelijkse verloning je loonstroken in. 

WerkenBij A La Carte App

INSTAGRAM WALL

GET IN TOUCH

Geïnteresseerd in een samenwerking? 
Wil jij graag voor A la Carte aan de slag?
Of andere vragen?

Neem contact met ons op!

Payroll

Uitzenden

Ben jij werkzaam bij één van onze relaties? Log dan hier in.

einstien

Sta jij ingeschreven bij A la Carte als uitzendkracht of ben je al opdrachtgever en wil je uitzendkrachten aanvragen? Download de app.