Over Ons

A la Carte

A la Carte is dé totaalleverancier op het gebied van personeel voor horeca en events. Onze jarenlange ervaring zetten we in om van elke opdracht een groots succes te maken. Zowel voor onze opdrachtgevers als voor ons personeel.

A la Carte is in 2003 opgericht in Breda en sinds 2017 hebben we ook een vestiging in Rotterdam. Daarnaast beschikken we ook over poules met medewerkers in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. We laten je op deze pagina graag kennis maken met A la Carte en ons team.

Vanaf een studentenkamer en met € 1000,- geleend geld van zijn vader koopt hij één laptop en software voor een salarispakket, het begin van mooi avontuur wat uitgroeit tot een bekend uitzendbureau voor Hospitality & Events. 

Dat is het verhaal van A la Carte. In het jaar 2003 start Jasper Hijlkema het uitzendbureau en bouwt met het eerste project de Oranjecamping in Portugal een betrouwbare naam op voor leverancier van enthousiaste horecamedewerkers.

Vandaag de dag is A la Carte uitgegroeid tot dé specialist voor het flexibel leveren van studenten voor festivals, beurzen en hospitality events.

Waaronder bij de Max Verstappen Village in Oostenrijk, het WK in Zuid-Afrika, Lowlands en de Super Cup in Monaco.
Sinds 2017 heeft A la Carte ook een fysieke vestiging in Rotterdam en werkt het met een vast team van 6 kantoor medewerkers en ruim 500 flexkrachten.. 

Door middel van een innovatief planningssysteem, en flex-vestigingen in Amsterdam, Utrecht & Eindhoven, zijn we in staat om landelijk grote aantallen medewerkers in te plannen.

Meet our crew

Jasper

Jasper Hijlkema

Owner @ A la Carte

Michelle

Michelle van Beek

Allround Manager / Intercedent @ A la Carte

Malon

Malon Sanderink

Intercedent / Marketing & Communicatie @ A la Carte

Kasper

Kasper Vos

Planner @ A la Carte

Tamara

Tamara Boer

Operationeel medewerker @ A la Carte

Karlijn

Karlijn Overbeeke

Planner @ A la Carte

Peter

Peter Franken

Accountant / Financieel Adviseur @ A la Carte

GET IN TOUCH

Geïnteresseerd in een samenwerking? 
Wil jij graag voor A la Carte aan de slag?
Of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op!