Breng uw medewerkers onder bij

A La Carte Payroll

Payroll

Payroll dienstverlening

Van Payrolling is sprake als de werving en selectie van het personeel door uzelf gedaan wordt. Het personeel wordt door u bij A la Carte aangebracht en wekelijks wordt het loon van uw medewerkers uitbetaald. 

Het payrolltarief is een stuk lager dan het normale uitzendtarief. We nemen dus alle HR-taken uit handen. Dat bekent simpel gezegd geen gedoe met de personeelsadministratie en geen risico bij ziekteverzuim en allemaal conform de strenge wetgeving. Maar wel allemaal simpel en efficiënt.

Kies voor zekerheid

Met A la Carte payroll ben je WAB-proof en kies je bewust voor zekerheid. Zekerheid voor jouw organisatie en je werknemers.

Wij helpen je met alle financiële en juridische aspecten van het werkgeverschap,  zodat je alles overzichtelijk en altijd up-to-date hebt. Geen verschillende systemen meer die niet gekoppeld zijn. Geen tijdsverlies omdat er telkens weer nieuwe personeelsleden moeten worden ingeschreven. Jij wilt efficiënt kunnen ondernemen, wetende dat je een gecertificeerde HR-partner hebt die je kunt vertrouwen en waar nodig om advies kan vragen. 

WAB-proof

A la Carte volgt de horeca cao; afgestemd op de behoefte van horeca ondernemers. Zo behoud je flexibiliteit zonder het verlies van zekerheid. Voor horeca ondernemers is de korte termijnplanning belangrijk en vaak onvoorspelbaar. Hierop heeft de horeca CAO besloten om de op- afroeptermijn te verkorten van 4 dagen naar 24 uur. Bij aantoonbare seizoensarbeid kunnen we de Ketenonderbreking van 6 maanden terugbrengen naar 3 maanden. 

A la Carte Payroll

Payroll

Uitzenden

Ben jij werkzaam bij één van onze relaties? Log dan hier in.

einstien

Sta jij ingeschreven bij A la Carte als uitzendkracht of ben je al opdrachtgever en wil je uitzendkrachten aanvragen? Download de app.