Breng uw medewerkers onder bij

A La Carte Payroll

Payroll

A la Carte Payroll

Van Payrolling is sprake als de werving en selectie van het personeel door uzelf gedaan wordt. Het personeel wordt door u bij A la Carte aangebracht en wekelijks wordt het loon van uw medewerkers door A la Carte uitbetaald.

Het payrolltarief is een stuk lager dan het normale uitzendtarief. We nemen dus alle HR-taken uit handen. Dat bekent simpel gezegd geen gedoe met de personeelsadministratie en geen risico bij ziekteverzuim en allemaal conform de strenge wetgeving. Maar wel allemaal simpel en efficiënt.

Kies voor zekerheid

Met A la Carte payroll ben je WAB-proof en kies je bewust voor zekerheid. Zekerheid voor jouw organisatie en je werknemers.

Voor de verwerking van de uren gebruiken we een administratief systeem dat 100% webbased is. Informatie en documenten zijn voor alle betrokkenen altijd toegankelijk. Wel zo efficiënt.

Play Video

WAB-proof

A la Carte volgt de horeca cao; afgestemd op de behoefte van horeca ondernemers. Zo behoud je flexibiliteit zonder het verlies van zekerheid. Voor horeca ondernemers is de korte termijnplanning belangrijk en vaak onvoorspelbaar. Hierop heeft de horeca CAO besloten om de op- afroeptermijn te verkorten van 4 dagen naar 24 uur.. Bij aantoonbare seizoensarbeid kunnen we de Ketenonderbreking van 6 maanden terugbrengen naar 3 maanden. 

A la Carte Payroll

Payroll

Uitzenden

Ben jij werkzaam bij één van onze relaties maar krijg je je salaris via A la Carte? Log dan hier in.
Compo My Work

Sta jij ingeschreven bij A la Carte als uitzendkracht of ben je al opdrachtgever en wil je uitzendkrachten aanvragen? Download de app.