Wil jij een flexibele en goedbetaalde bijbaan?

Wil jij werken bij de gezelligste horeca-gelegenheden en op de leukste evenementen? Stop met zoeken, want we hebben die geweldige baan voor je! De locaties zijn altijd afwisselend. Dan weer bij een groot bedrijfsfeest, dan in een hippe foodtruck en de andere keer bij een groot (internationaal) evenement. Voor de horecamedewerker, de hostess, de sitecrew-medewerker of de eventmanager; pick and choose your next great job!

  • werken op dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Je beschikbaarheid geef je per week door via een handige app.

  • investeren in de toekomst.

    • Je krijgt verschillende horeca- en hospitality trainingen. We worden ingehuurd bij de grootste evenementen en belangrijkste feesten en hechten daarom grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en dienstverleners.
    • Doordat je op wisselende plaatsen werkt, ontmoet je veel nieuwe mensen. Wellicht zelfs jouw toekomstige werkgever voor na je studie?
  • een afwisselende baan. Geen opdracht, dag of locatie is hetzelfde. Houd je van afwisseling? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

  • zorgeloos werken. Wij zorgen ervoor dat je op de plaats van bestemming komt (en weer thuis natuurlijk), regelen de benodigde kleding en zorgen dat je buik gevuld kan worden. En ben je in het buitenland? Dan zorgen wij ervoor dat je overnachting geregeld is.

  • met plezier werken. Horeca-werk is hard werken. Lange, drukke werkdagen zijn part of the deal. Des te belangrijker is het om plezier te maken voor, tijdens en na het werk. Regelmatig organiseren we dan ook personeelsborrels om elkaar beter te leren kennen en aan de teambuilding te werken.

  • goed salaris. Jouw harde werken wordt beloond met een goed salaris.

Ja, ik wil die leuke baan!

Jouw nieuwe (bij)baan als:

Horeca-medewerker
Heb jij de drive en het enthousiasme om gasten een toptijd te bezorgen? De ene keer werk je in de bediening bij een groot bedrijfsfeest. De andere keer draag je bij aan een onvergetelijke avond tijdens een bruiloft op een schitterend landgoed. Of wat dacht je ervan om eten te bereiden en te verkopen vanuit een foodtruck?

Event- & Festival-medewerker
Heb je (nog) geen tot weinig ervaring in de horeca? Ook dan kun je bij ons aan de slag! Laat je spierballen werken bij de op-/afbouw van (internationale) evenementen. Ook kun je in de zomer ingezet worden bij festivals. Je regelt dan bijvoorbeeld de instroom van de bezoekers, verzorgt de begeleiding op de camping, doet festivalbandjes om of bemant de informatiebalie.

Promotie-medewerker of Hostess
Vind je het leuk om mensen aan te spreken en warm te maken voor een (nieuw) product? Dan is ons promotiewerk wat voor jou. Promoot een hip drankje of hapje bij scholen, supermarkten of bedrijven. Proeven is beleven. Of ben jij de ultieme gastvrouw of gastheer? Door jouw inzet beleven jouw gasten een dag om nooit te vergeten.

Freelancer
Via A la Carte is het ook mogelijk om als freelancer aan de slag te gaan op evenementen & festivals. Voordat jij aan de slag kunt gaan als freelancer moet je aan kunnen tonen dat je een KVK-nummer hebt, BTW kan afdragen en zal je met ons een model freelance overeenkomst moeten ondertekenen. Je bent in dit geval zelf verantwoordelijk voor het regelen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Met zo’n verzekering kun jij je indekken tegen financiële gevolgen van schadeclaims tijdens jouw klussen.

Nóg niet overtuigd? Word enthousiast door jouw toekomstige collega’s

“Alleen maar leuke en diverse klussen en je ontmoet constant nieuwe mensen. Ik ben zeer te spreken over werken via A la carte!”

Werken in de horeca - A la Carte uitzendbureau - testimonial MelvinMelvin

“Dankzij de wisselende taken, locaties en events via A la Carte ben ik het werken in de hospitality en horeca weer leuk gaan vinden!”

Werken in de horeca - testimonial RodneyRodney

“Werken bij A la Carte is werken aan je toekomst. Ik heb er nieuwe vriendschappen opgedaan en veel geleerd op het gebied van hospitality.”

Werken bij evenementen - a la carte 1Jill

“Ik kan zelf aangeven wanneer ik wil werken, ideaal!”

Werken bij evenementen - a la carte uitzendbureau 3Noah

Overtuigd en enthousiast? Schrijf je vandaag nog in!

Direct inschrijven