Loading...
Bijbaan – Werken wanneer het jou uitkomt! 2017-02-27T15:06:01+00:00

Afwisselende bijbaan in Breda of Rotterdam?

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Breda en omgeving? Wil je werken in de horeca en op (grote) evenementen? Schrijf je dan nu in!

Het ideale van werken via A La Carte is dat je kunt werken op tijden en dagen die jou het beste uitkomen. Hoe flexibeler je inzetbaar bent, des te meer we je kunnen inplannen! Of je nu 4 uur of 30 uur in de week wilt werken, je geeft zelf je beschikbaarheid door via een App.

Wij investeren in jou! Je krijgt verschillende horeca en hospitality trainingen, we regelen altijd het vervoer naar opdrachten toe en je krijgt wekelijks uitbetaald.

Horeca
Heb jij de drive en het enthousiasme om gasten een toptijd te bezorgen? De ene keer werk je in de bediening bij een groot bedrijfsfeest. De andere keer draag je bij aan een onvergetelijke avond tijdens een bruiloft op een schitterend landgoed. Of wat dacht je ervan om eten te bereiden en te verkopen vanuit een foodtruck?

Events & Festivals
Heb je (nog) geen tot weinig ervaring in de horeca? Ook dan kun je bij ons aan de slag! Laat je spierballen werken bij de op/afbouw van (internationale) evenementen. Ook kun je in de zomer ingezet worden bij festivals. Je regelt dan bijvoorbeeld de instroom van de bezoekers, verzorgt de begeleiding op de camping, doet festivalbandjes om of bemant de informatiebalie.

Promotie of Hostess
Vind je het leuk om mensen aan te spreken en warm te maken voor een (nieuw) product? Dan is ons promotiewerk wat voor jou. Promoot een hip drankje of food bij scholen, supermarkten of bedrijven. Proeven is beleven. Of ben jij de ultieme gastvrouw of gastheer? Door jouw inzet beleven jouw gasten een dag om nooit te vergeten.

Eventmanager
Heb je al zeer veel ervaring opgedaan op events en in de horeca? Je hebt aan een half woord genoeg, je overziet alles en hebt aandacht voor details. Je legt snel contact en weet collega’s te enthousiasmeren? Dan kun je aan slag als eventmanager bij opdrachten van cateraars of evenementen.

Werken voor A la Carte is werken voor dynamische en inspirerende opdrachtgevers!

Schrijf je nu in!