Horeca en evenementen personeel gezocht

U bent op zoek naar horeca en evenementen personeel dat direct inzetbaar, professioneel en servicegericht is? Dan bent u bij A la Carte aan het juiste adres. A la Carte is gespecialiseerd in werving, selectie en het uitzenden van personeel voor de horeca en (grote) evenementen. Uw partner in hospitality.

  • Ervaren en gemotiveerd horeca en evenementen personeel
  • Grote flexibele poule medewerkers
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijk contact
  • Internationale ervaring
  • Getrainde en servicegerichte medewerkers

Ik zoek horeca en evenementen personeel

Professioneel en flexibel inzetbaar personeel

Onze medewerkers zijn flexibel, gastgericht en representatief. Via een webbased planningssysteem creëren we een personeelspoule gebaseerd op uw wensen en eisen. Dit zorgt voor een goede match tussen u als opdrachtgever en onze uitzendkrachten. Al onze nieuwe medewerkers krijgen horeca en hospitalty trainingen. Daarnaast vindt er ook coaching on the job plaats.

Uw partner in hospitality

A la Carte is in 2003 opgericht in Breda. En heeft sinds 2017 ook een vestiging in Rotterdam. Ons werkgebied is lokaal, landelijk en internationaal. Met onze jarenlange (internationale) ervaring kunt u rekenen op servicegericht personeel voor uw bar, uw restaurant of uw evenement. Van partycatering tot en met exclusieve diners. Van sampling tot en met gastvrouwen en gastheren. Voor events regelen we ook het personeel voor de op- en afbouw en ondersteunend personeel voor logistieke en facilitaire voorzieningen.

Branchegericht (horeca en evenementen) personeel

Breda en Rotterdam zijn het kloppend hart van gemotiveerde horecamedewerkers. Door de aanwezigheid van veel verschillende opleidingen in Breda zoals Facility Management, Hogere Hotelschool, Vrijetijdsmanagement en Media & Entertainment, kunnen wij branchegericht personeel leveren. Ons horeca en evenementen personeel werkt hard en met veel plezier aan uw opdracht.