Solliciteer nu:

Bijbaan Eventmedewerker

Bijbaan eventmedewerker Taste More

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Als eventmedewerker bij Taste More is geen enkele werkdag ooit hetzelfde! Jij werkt op de leukste en meest uiteenlopende events en festivals van Nederland. Taste More is een vooruitstrevende cateraar gevestigd in Oosterhout.

Je wordt intern opgeleid en training vind voornamelijk plaats on the job! Wil jij samen met jouw vrienden biertjes tappen op een personeelsfeest met optredens van bekende artiesten of de lekkerste maaltijden verkopen op een festival vanuit een toffe foodtruck? Als eventmedewerker bij Taste More zijn de mogelijkheden eindeloos! 

Het vervoer van en naar de eventlocaties wordt verzorgd. Het begin en eindpunt van jouw werkdag is altijd bij Taste op de zaak aan de Everdenberg in Oosterhout. 

Ben jij tussen de 16 en 21 jaar oud, gastvrij en heb je zin om te werken? Ben jij woonachtig in Oosterhout en omgeving, op fietsafstand van Taste More? Wil jij graag meer te weten komen over de functie of direct solliciteren voor de vetste job van Oosterhout en omstreken? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op!

Why Taste More?

Enthousiast? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier!

Naam(Vereist)

GET IN TOUCH

Geïnteresseerd in een samenwerking? 
Wil jij graag voor A la Carte aan de slag?
Of andere vragen?

Neem contact met ons op!